CN El Balís > Actividades > Concesión – ACTUALIZACIÓN

Concesión – ACTUALIZACIÓN

Estimados, estimadas,

Nos place informarles que ayer a las 21:25 horas se recibió, por parte de Puertos de la Generalitat, la Resolución Definitiva de la Autorización para la gestión del Puerto Balís. En concreto, la notificación resuelve “AUTORIZAR PROVISIONALMENTE al Club Nàutic El Balís la explotación del puerto del Balís […] a contar desde el 4.06.2022, por un plazo de cuatro (4) años”.

Así pues, se confirman las tarifas que los avanzamos y se inicia los procedimientos de formalización de los contratos.

Restamos a su disposición para cualquier duda que puedan tener.

 

02-06-2022

Benvolguts, benvolgudes,
Tal i com es va avançar en la comunicació de data 24 de maig, els confirmem que a partir del proper 4 de juny de 2022 s’inicia un període de gestió transitòria per part del Club Nàutic El Balís sobre la base de l’autorització en procés d’atorgar al Club per Ports de la Generalitat.

Amb la finalització del contracte de concessió el dia 3 de juny de 2022, decauen tots els drets d’ús dels usuaris, segons comunicat de la Generalitat de 18 de maig del 2022. Per tant, durant el nou període autoritzat, la utilització dels amarradors i dels panyols es regirà per un contracte de cessió temporal en règim de lloguer que haurà de ser formalitzat pels usuaris interessats abans del 31 de juliol de 2022, on es recolliran les condicions que regularan la nova relació i que seran d’aplicació retroactiva des del 4 de juny de 2022.

A continuació poden consultar les tarifes d’aplicació així com les condicions que s’establiran per aquest període i una explicació dels passos que cal seguir per la signatura dels nous contractes. En aquest sentit, seguim a l’espera de la confirmació oficial de les condicions definitives però els volem avançar tota la informació necessària.

Atentament,

 

 

TARIFA AMARRADORES SOCIOS

 

TARIFA AMARRADORES TRANSEÚNTES

 

TARIFA AMARRES

 

TARIFA PARKING SOCIOS

 

TARIFA PARKING TRANSEÚNTES

 

A continuación puede consultar las condiciones para la firma del nuevo contrato así como las pasas a seguir para todos los usuarios

 

CONDICIONES GENERALES

Deja un comentario