CN El Balís > Deporte > XXIV GP PRINCIPAT D’ANDORRA

XXIV GP PRINCIPAT D’ANDORRA

Tania Bonilla i Marc Chapon 3rs a la Replica Montblanc Nicolas Rieusse Panerai Ferrari Replica Watches Breitling Bentley Tourbillon Replica Replica Watches classe 29er. Bona actuació dels Optimsit amb Alex Brú 2n de la B, Albert Gelpí 3r de la B i Arnau Gelpí 2n de la C.

Tot i que dissabte les flotes no van poder fer cap prova per falta de vent, diumenge van navegar amb vents inestables de terra però que a mida que va anar avançant el dia es van anar direccionant cap a l’Oest. Tot i així, un clàssic dia de vent de terra, amb ràfegues i canvis de direcció que els t`pecnics van considerar perfecte per entrenar amb regates de condicions difícils a les que no estem acostumats.

A la classe 29er la Tania Bonilla i el Marc Chapon van acabar tercers de la general, seguits per 4 tripulacions del club: Laura Calviño i Julius Trittel, Carla i Marta Munté (a qui va perjudicar molt un OCS a la primera prova), Pablo de Cortada i Juan Gómez i Nestor Cano i Alexandre Boquet.

En Optimist 3 regatistes de Grup 1 van pujar al podi: l’Àlex Brú, 6è de la general, va ser 2n de la categoria B; 3r de la mateixa categoria va ser l’Albert Gelpí, 9è de la general. I l’Arnau Gelpí va pujar el podi com a 2n de la categoria C.

La Magda Resano, headcoach d’Optimist destaca que “estos podios están asociados al buen trabajo y regularidad en las regatas. […] la que queremos destacar en esta oportunidad es el creciente ascenso de Eli Rahola, al fin se comienza a ver el arduo trabajo y esfuerzo que realiza día a día desde hace años! Flavia Robles (12ª) y Elia Miquel (14ª) no les fue mal, pero tampoco tan bien como lo suelen hacer normalmente. Al resto le costó mucho entender el campo y el viento. En el GRUPO 2, Mariona Rahola ha tenido 2 muy buenos parciales (8 y 3) y excelente el trabajo y mejora de Nico Borrás y Helena Pruñonosa”.

En la classe Laser Master, David Cornudella ha estat el millor classificat del club, en 7ª posició.

54

Deja un comentario