CN El Balís > Deporte > Piqui Perà 7è a la Coupe Internationale d’Eté

Piqui Perà 7è a la Coupe Internationale d’Eté

Un equip de regatistes d’Optimist del Balís ha participat per segon any a la Coupe Internationale d’Eté, que aquest any s’ha celebrat a Loctudy. Cal destacar el gran resultat aconseguit per Piqui Perà, que ha finalitzat el campionat en 7a posició d’entre 180 regatistes.

7) Piqui Perà
37) Flavia Robles
51) Alex Brú
112) Elisenda Rahola
148) Marc Tello

Mariona Rahola va córrer amb els Minimes, finalitzant 58 de la classificació general.

En el campionat per equips van participar 32 equips. L’Eli, la Mariona, en Marc i la Valentina es van classificar per vuitens de final. En Piqui, l’Alex, la Flavia i l’Olivia van superar tres talls de la primera fase de vuitens de final, finalitzant 4ts.

Amb 3 dies de regates individuals i un dia de competició per equips, la valoració del viatge és molt positiva per part de la Magda Resano, qui ha acompanyat als nostres esportistes “un viaje genial, regata que cada año viene con más nivel e internacionalidad, muy buen rendimiento, experiencia y aprendizaje de nuestros regatistas, tanto en individuales como en por equipos, y encima se lo pasaron en grande!! con la casa, excelente eleccion!!!(merci david y belen), el super previo (buenisima compra marina!!), y muy buen rollo con el otro equipo de España que vinieron (de malaga), y sus multiples amigos de otros paises”.

71

Deja un comentario