CN El Balís > Puerto > El Balís recull bons resultats aquesta setmana santa

El Balís recull bons resultats aquesta setmana santa

Una seixantena d’esportistes ha participat en campionats nacionals i internacionals aquesta passada setmana en la que s’han recollit resultats als grans esforços de la temporada.

Jordi Capella i Arturo Noguer han participat al Princesa Sofía de la classe Laser, a Mallorca, on han aconseguit la 78ª i 104ª plaça a les classificacions, en una regata on ha assistit el millor de la classe a nivell mundial, ja que la proximitat dels jocs ha fet pujar el nivell de manera espectacular.

Les classes juvenils 420 i 29er han estat a dalt de tot dels podis dels respectius campionats d’Espanya, aconseguint tres representacions al proper mundial juvenil de la ISAF. (veure notícies a la portada web)

La classe infantil Optimist ha comptat amb la representació de 7 esportistes del club a la Copa d’Espanya, en la que el millor classificat ha estat Xavi Perà (24è). Laura Calviño ha finalitzat 28a en un campionat en que ha progressat de menys a més; Alexandre Boquet ha millorat dia a dia fins arribar a la 37a posició. Sobre Albert Gelpí (49), Francesc Molné (55) i Flàvia Robles (61), els entrenadors han afirmat que han funcionat bé respecte el seu nivell i les dures condicions de vent, especialment per a Francesc i Flàvia, que participaven en el seu primer nacional. L’Àlex Brú (87è) no ha tingut una bona copa però aquesta també ha sigut una bona experiència per a ell.

A més, Elisenda Rahola, Arnau Gelpí i Mariona Rahola han participat a la gran regata XXX Lake Garda Meeting Optimist Class on l’Elisenda ha aconseguit la 75a plaça en la categoria Júnior, i l’Arnau i la Mariona la 60a i 188a respectivament en la categoria Júnior.

I la flota de J80 ha participat a la primera gran regata internacional amb la participació de 120 embarcacions, en la que Andrea Cornudella amb AKEWELE ha aconseguit la 64a posició, YMIR Junior de Belén Herrador en la 101a i NINOCO de Lucas Llobet la 115a.

I com dirien els anglesos, last but not least, en Fernando Piris i en Pol Aracil han estat al International Training Camp de RS Feva a l’Estartit, juntament amb 25 tripulacions vingudes d’arreu d’Europa, fent entrenaments intensius i una bona regata, en la que van finalitzar 21ens.

El Balís es mou, competeix, i guanya!

90

Deja un comentario