CN El Balís > Vela > Cometa A Dos i Pai Pai, campions de Columbretes

Cometa A Dos i Pai Pai, campions de Columbretes

235161819img_4184La XXXII Regata Columbretes VII Trofeu COHIMAR, regata puntuable pel campionat de Catalunya A Dos va comptar amb la participació de 51 embarcacions.

Degut a les previsions meteorològiques, el Comitè va decidir escurçar el recorregut: Vilanova-Punta Grosa-Piscifactoria -Vilanova. A l’anada es van trobar bones condicions de vent i mar fins que a l’altura de Torredembarra el vent va anar caient perjudicant la regata puntuable en la que només van poder finalitzar 18 embarcacions.

Els nostres creuers: Cometa A Dos de Xavier Rocas i PAI PAI de Jordi Parés, van fer una gran actuació en la categoria A Dos, adjudicant-se la primera i segona plaça del podi respectivament. Xavier Rocas va creuar la línia d’arribada a les 14h i 5 minuts, mentre que Jordi Parés ho va fer a les 15h; no va ser fins 50 minuts després que entrava la tercera embarcació; una bona distància!!

El diumenge va tenir lloc el Dinar Oficial de la Regata, el lliurament de premis i el sorteig de regals de la mà del President del CNV Joan Cabrero i del Comodor del CNV Jose Martin.

Deja un comentario