CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

El Balís, distingit de nou amb la Bandera Blava

04-08-21

El Port Balís va rebre un any més la distinció de la Bandera Blava 2021, guardó que valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental. Així mateix, exigeix als ports una excel·lent gestió ambiental.

El guardó va ser lliurat a un acte oficial celebrat al Club Nàutic l’Ampolla el 15 de juliol pel Vicepresident del Govern i Conseller de Polítiques digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró.
Així mateix, també hi va assistir el Director General de Ports de la Generalitat, Pere Vila i Fulcarà, la Directora General de Transports i Mobilitat, Mercè Rius i Serra, el Presidente de l’ACPET, Albert Bertran.

El distintiu Bandera Blava l’atorga anualment un tribunal internacional de la Fundació d’Educació Ambiental en col·laboració amb l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac).

Enguany, el CN El Balís ha apostat per col·laborar amb la Fundació Ecomar amb l’objectiu d’intensificar la conscienciació mediambiental i els hàbits saludables entre els nens i joves de l’Escola de Vela.

Amb aquesta iniciativa, el CN El Balís posa de relleu l’aposta per la sostenibilitat que, des de fa uns anys, ha incorporat a la gestió amb la finalitat de ser un Club responsable, eficient i sostenible.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ