CN El Balís > Escola > Tatán Riquelme i Miquel Pérez, campions de Catalunya absoluts de 420 per 3r any consecutiu

• Podi complet femení de la flota d’Europe

Aquest cap de setmana han finalitzat els tres Campionats de Catalunya que s’havien iniciat el cap de setmana anterior en diferents Clubs de Catalunya.

El Campionat de 420 i Europe va tenir lloc en aigües de Blanes. Els regatistes del CN El Balís, tant de 420 com d’Europe, van pujar fins a 6 vegades al podi a buscar el seu merescut trofeu.

Tatán Riquelme i Miquel Pérez van pujar al primer esglaó del podi com a campions absoluts de Catalunya de 420, convertint-se en campions per 3r any consecutiu. Pau Llibre i Alberto Marsans van completar el podi finalitzant 3rs absoluts.

Pel que fa als Europes, el podi de categoria femenina es va completar amb regatistes del club. Mònica Venhoveen es va proclamar campiona fèmina i tercera de la general. La va seguir Nora Lasurt amb la plata i Helena Pruñonosa amb el bronze.

Les dues classes van completar les proves previstes durant el primer cap de setmana que a diferència del primer, les condicions meteorològiques d’aquest no van permetre realitzar-ne cap.

Així mateix, a Salou, es va disputar el Campionat de Catalunya de Windsurf. Amb unes condicions excel·lents els dos caps de setmana, on durant el primer va protagonitzar el mestral i garbí amb 14 nusos de mitja, es van realizar durant els 4 dies, 12 proves.

Els windsurfs del club es van emportar un total de 7 medalles per uns extraordinaris i meritoris resultats.

En la categoria IQFoil, Julia Gomez Roa va proclamar-se campiona fèmina seguida de Natalia de Francisco que va pujar al segon esglaó del podi femení. El podi el va tancar Mar Garcia finalitzant tercera fèmina.

En Techno Plus, Juana DeDomenici va classificar-se com a subcampiona fèmina i Adriana Pruñonosa, tercera. En TECNO293 sub15, Eva Piris va finalitzar primera fèmina.