CN El Balís > Vela > Nautica Watches Campió de Catalunya

Nautica Watches Campió de Catalunya

85184314medsailing_2016_j80-180La MedSailing enceta el seu primer cap de setmana amb una regata de molt nivell
Nautica Watches de Jose Maria Van der Ploeg s’ha imposat a la flota amb 4 primers de les 6 proves disputades
La plata i el bronze del campionat han estat molt disputats entre el local Akewuele, patronejat per Carlos Martinez i Bribon-Movistar de Marc de Antonio (RCNB) que han estat empatats a punts fins la prova final

Un primer dissabte complicat tècnicament per a tots els participants de la MedSailing de la classe J80 va col·locar com a líder provisional el Nautica Watches amb tres victòries parcials. La jornada va estar caracteritzada per canvis de direccions en la primera prova i variacions en intensitats de vent, que es va reforçar a partir de la segona prova fins arribar als 11 nusos.

En la segona jornada també s’han pogut realitzar les tres proves previstes, tot i que el vent ha anat de més a menys i la tercera regata s’ha hagut d’escurçar a la segona cenyida. El dia ha començat amb 12-13 nusos d’intensitat de component est que ha anat rolant a la dreta alhora que baixava d’intensitat.

Nautica Watches de Jose Maria Van der Ploeg ha fet un fora línia a la primera regata que ha pogut remuntar fins a finalitzar 3r a la prova, que s’ha endut Carlos Martinez al timó del Akewuele (CN El Balís).

La segona prova ha caigut en mans del Nautica Watches de Jose Maria Ven der Ploeg, seguit pel Bribón-Movistar, que en trofeu molt regular ha aconseguit el segon lloc del podi després d’adjudicar-se la tercera i última prova del dia resolent el desempat amb Akewuele.
Nautica Watches, la línia de rellotge de la marca americana amb inspiració aquàtica i nàutica ha lliurat al campió de Catalunya un rellotge. La companyia obsequiarà al guanyador absolut de la MedSailing, que es decidirà després de les proves del 15 de maig.Nautica Watches Campió de Catalunya – La MedSailing enceta el seu primer cap de setmana amb una regata de molt nivell – Nautica Watches de Jose Maria Van der Ploeg s’ha imposat a la flota amb 4 primers de les 6 proves disputades – La plata i el bronze del campionat han estat molt disputats entre el local Akewuele, patronejat per Carlos Martinez i Bribon-Movistar de Marc de Antonio (RCNB) que han estat empatats a punts fins la prova final Un primer dissabte complicat tècnicament per a tots els participants de la MedSailing de la classe J80 va col·locar com a líder provisional el Nautica Watches amb tres victòries parcials. La jornada va estar caracteritzada per canvis de direccions en la primera prova i variacions en intensitats de vent, que es va reforçar a partir de la segona prova fins arribar als 11 nusos. En la segona jornada també s’han pogut realitzar les tres proves previstes, tot i que el vent ha anat de més a menys i la tercera regata s’ha hagut d’escurçar a la segona cenyida. El dia ha començat amb 12-13 nusos d’intensitat de component est que ha anat rolant a la dreta alhora que baixava d’intensitat. Nautica Watches de Jose Maria Van der Ploeg ha fet un fora línia a la primera regata que ha pogut remuntar fins a finalitzar 3r a la prova, que s’ha endut Carlos Martinez al timó del Akewuele (CN El Balís). La segona prova ha caigut en mans del Nautica Watches de Jose Maria Ven der Ploeg, seguit pel Bribón-Movistar, que en trofeu molt regular ha aconseguit el segon lloc del podi després d’adjudicar-se la tercera i última prova del dia resolent el desempat amb Akewuele. Nautica Watches, la línia de rellotge de la marca americana amb inspiració aquàtica i nàutica ha lliurat al campió de Catalunya un rellotge. La companyia obsequiarà al guanyador absolut de la MedSailing, que es decidirà després de les proves del 15 de maig.