CN El Balís > Esport > L’Hydra, vencedor absolut de la Mare Nostrum

L’Hydra, vencedor absolut de la Mare Nostrum

L’Hydra, l’embarcació del Club Nàutic el Balís, patronejada per l’Oscar Chaves, s’endú la primera posició de la Mare Nostrum 2018. Les 500 milles que separaven la línia de sortida amb l’arribada es van cobrir en només 69 hores, 21 minuts i 26 segons, fet que el posiciona com l’embarcació més ràpida en realitzar aquesta regata. Amb aquest resultat bat el rècord oficial que fins ara tenia l’embarcació Plis play (swan 80) i ho posa difícil de superar.

Els diferents creuers es van beneficiar d’uns vents portants que els van dur des de l’illa de l’aire fins al Garraf passant per Formentera i Columbretes.

L’Hydra va començar l’estiu amb una segona posició al Trofeu Conde de Godó, va guanyar la copa del Rei a Palma de Mallorca i el tanca amb el rècord de la Mare Nostrum, demostrant ser una embarcació molt versàtil tant en regates Inshore com Offshore.

En aquesta regata també hi ha participat El Filigrana i el Cometa a Dos, que malauradament no van acabar la competició.