CN El Balís > Vela > Florian Trittel es penja la medalla de Plata a la Sailing World Cup Final

Florian Trittel es penja la medalla de Plata a la Sailing World Cup Final

21af8e4730dd4e14142c6fc7f3cea199_l

La Medal Race de la Sailing World Cup Final, que es va celebrar el dissabte 10 de desembre en aigües de Melbourne (Austràlia), va oferir resultats molt diversos per a les quatre tripulacions espanyoles que es jugaven estar en el podi. Entre aquests hi havia el nostre regatista en Fórmula Kite, Florian Trittel, qui va acabar segon.

En Fórmula Kite es van disputar un total de 24 proves al llarg de tota la setmana. Florian Trittel va estar durant tot el campionat en els primers llocs, i encara que en després de la penúltima jornada partia cambra, va saber sobreposar-se i acabar segon a la general, enduent-se la plata, tan sols superat pel britànic Oliver Bridge. Tercer va ser el seu germà del britànic, Guy Bridge.

La Melbourne World Cup tanca el circuit mundial de la Copa del Món 2016. La propera regata de vela olímpica i classes juvenils de la World Sailing serà la Christmas Race, que se celebrarà del 18 al 22 de desembre en aigües de la badia de Palamós, on regatistes del CN El Balís també hi estaran participant.