CN El Balís > Esport > Comença la Lliga Catalana de Llagut

Comença la Lliga Catalana de Llagut

Palamós va ser la població escollida per a encetar la XVI Lliga Catalana de Llagut, on l’equip de competició de rem d’El Balís s’hi va estrenar.

L’experiència viscuda va servir per conèixer l’ambient de competició per la propera regata que se celebrarà l’1 de juliol a Flix (Tarragona). Més de 50 tripulacions de Clubs d’arreu de Catalunya es van reunir el 17 de juny en aigües de la badia de Palamós per representar els 16 clubs participants.

L’equip d’El Balís, que va competir en categoria Veteranes Femenines, van finalitzar 4es a la classificació final amb un temps de 06:10,51.

El resum de la primera regata de la Lliga va ser, doncs, molt positiva per tot l’equip i amb ganes i esperança de seguir treballant per aconseguir, al llarg de la lliga, podi.