CN El Balís > Vela > Arnau Gelpí, campió de Catalunya i Nora Lasurt campiona fèmina

Arnau Gelpí, campió de Catalunya i Nora Lasurt campiona fèmina

Els passat cap de setmana va començar el Campionat de Catalunya d’Optimist al Club Nàutic Garraf on es van poder celebrar el programa previst amb 6 proves, 3 dissabte i 3 diumenge. Ambdues jornades van estar marcades per unes condicions de vent feble i les regates van ser fluides i senzilles. Aquest cap de setmana, ha finalitzat al campionat on s’han realitzat 4 proves més.
Pel que fa a les classificacions cal destacar el bon nivell dels regatistes d’El Balís on Arnau Gelpí s’ha coronat Campió de Catalunya absolut (per segona vegada) a 22 punts del segon classificat i Nora Lasurt, Campiona de Catalunya fèmina.

5 dels regatistes del Club han aconseguit entrar al rànquing absolut del Top10: Arnau (1°), Nora (4°), Jaume (8°), Miquel (9°) i Mariona (10°). A més a més, Mariona Rahola va pujar al tercer esglaó de la categoria femenina a recollir el seu bronze, Victoria Pruñonosa va aconseguir quedar en tercera posició en sots-13 femení i Jaume Alcover i Tano de Maqua 2on i 3er, respectivament, de la categoria B. Pel que fa a la categoria C, Lucas Garcia es va emportar el bronze.

Amb aquests boníssims resultats, set dels nostres regatistes, Arnau Gelpí, Jaume Alcover, Nora Lasurt, Mariona Rahola, Miquel Pérez, Tano de Maqua i Pau Llibre, confirmen la seva plaça a la selecció Catalana i participaran en el Campionat d’Espanya.

Excel·lent cloenda de temporada catalana pels Optimist d’El Balís! Enhorabona a tots els regatistes i entrenadors del Club!