CN El Balís > Altres > Albert Gelpí i Alexandre Boquet es pengen el bronze a l’Eurocup de 29er

Albert Gelpí i Alexandre Boquet es pengen el bronze a l’Eurocup de 29er

Quatre magnífics dies de sol i el vent han caracteritzat una gran edició de l’Eurocup de 29er, regata internacional que va començar dijous 27 d’octubre, organitzada per Fraglia Vela Riva i és l’última regata i la més important del circuit amb 90 embarcacions de molt nivell.

Es van dur a terme dotze proves amb un vent variant, de nord o de sud al llarg de tots els dies de competició. Tot i això, el podi final no es va decidir fins a l’última prova en un final molt ajustat que es va decidir a l’última popa de l’última regata deixant al primer classificat a tan sols 1 punt del segon.

El tercer lloc a només 1 punt per darrere del segon, l’aconseguien els regatistes Albert Gelpí i Alexandre Boquet, desplaçats amb l’equip i entrenador del CN Garraf.