CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Beneficis de l’activitat esportiva del rem

01-04-21

L’activitat física practicada regularment, i seguint les recomanacions i indicacions dels professionals, és una eina de promoció de la salut i prevenció i control de les malalties.

A més, com explicàvem a la tècnica del rem, en la pràctica d’aquest esport si veu implicat tot el cos, des del tronc superior: esquena, pit, abdomen, braços; al tronc inferior: cames i malucs. Aquest treball tan complet, implica una millora general de la mobilitat del cos, un augment de la força i la flexibilitat. I en desenvolupar un treball amb tants grups musculars i al mateix temps, s’incrementa la demanda cardiovascular, situant al rem en exercici tant aeròbic com de tonificació.

L’exercici físic que es desenvolupa amb l’esquena i l’abdomen, ajuda al seu enfortiment i a adoptar una millor postura corporal.

Però el rem també ens aporta beneficis en el nostre estat d’ànim i aquests els podem associar a l’entorn on es desenvolupa aquesta activitat esportiva. La pràctica esportiva a l’aire lliure i a l’aigua, ens aporta unes sensacions de llibertat i tranquil·litat, difícils d’assolir en qualsevol altre espai, ens carrega d’energia i ens permet gaudir de l’entorn i la natura.

Com deia Hipòcrates, considerat el pare de la medicina a l’Antiga Grècia i en alguna de les seves frases més conegudes «el mar es excelente aliado en la cura de enfermedades del hombre».

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ