CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Assemblea General Ordinària i Extraordinària de socis

28-07-20

El pròxim 29 d’agost celebrem als salons de l’edifici social del Club i a la terrassa de l’oasi, l’Assemblea General Ordinària, sota la Presidència del Sr. Fran Ripoll i l’assistència d’altres membres de la Junta Directiva.

La convocatòria ha estat enviada a tots els socis per correu ordinari. Així mateix, també està penjada al Tauló Oficial d’Anuncis del hall del Club.

Degut a la situació actual i seguint la normativa de distanciament social, l’aforament serà limitat. S’habilitaran dos espais: la 2a planta de l’edifici social on estaran els membres de la Junta i la terrassa de l’oasi on es podrà seguir per streaming.

Donada aquesta limitació, només podrà accedir el soci titular i no podrà venir amb cap acompanyant.

Per assegurar la plaça oferim la possibilitat de reservar-la al soci que ho sol·liciti prèviament a l’email, aquí,  facilitant el nom complert, el número de soci i un telèfon de contacte.

AQUÍ trobaràs la convocatòria de l’Assemblea General Ordinària respectant el termini de 4 mesos previst en l’article 31 dels nostres estatuts socials. Malgrat això, esperem que les mesures de contenció previstes en el Real Decret 463/2020, de 14 de març pel que es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19 i que han estat decretades per la Declaració de l’Estat d’Alarma, no estiguin vigents a la data prevista per a la celebració de l’Assemblea. Arribat el moment, preguem que consulti al web del Club www.cnelbalis.com la confirmació de la celebració o el seu ajornament.

 

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ