CLUB NAUTIC EL BALIS METEO
CONTACTE
SERVEIS
TORNAR AL LLISTAT

Jose Luis Doreste guanya la classe ILCA 7 al Trofeu Cornudella disputat el passat cap de setmana al CN El Balís

14-03-22

Aquest cap de setmana vam acollir al Balís el Trofeu Cornudella, una regata emblemàtica dins el nostre calendari que va comptar amb la participació de les classes ILCA 7, ILCA 6 i ILCA 4, tot i que les dos ultimes no van poder competir degut a les condicions climàtiques.

El guanyador en ILCA 7 va ser en Jose Luis Doreste, una llegenda del nostre esport que dins del seu extens palmarès compta amb una medalla d’or als jocs olímpics de Seül. Doreste, representant en aquest cas del Club Nàutic Port d’Aro, va aconseguir la victòria seguit de Miguel Noguer Castellví, del Club Nàutic Masnou i Leandro Rosado, del Real Club Nàutic Barcelona.

El cap de setmana va estar marcat pel poc vent i la pluja, condicions que van impedir la celebració de més regates el diumenge i van obligar a la cancel·lació d’algunes proves a última hora del dissabte. No obstant això, la classe ILCA 7 va poder classificar a la competició, que va comptar amb vuit embarcacions vingudes del Maresme i la costa de Barcelona.

Amb la celebració de regates com el Trofeu Cornudella demostrem el nostre compromís social, la nostra voluntat de apostar per ajudar a difondre l’esport de la vela i gaudir del món de la nàutica tant amb els grans esdeveniments de nivell internacional com en les regates de caire més socials, jornades claus per reivindicar els valors d’aquest esport.

Comparteix

CONTACTE

CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Carretera N-11, km. 651.5

Sant Andreu de Llavaneres

08392 - BARCELONA

Espanya


OFICINES

Tel 93 792 99 00

Fax 93 792 72 61

info@cnelbalis.com


Horaris oficines administració:

de dilluns a divendres: de 09 a 14 h. i de 16 a 18 h.

dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.


Les oficines romandran tancades els dies:

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i el divendres de Setmana Santa.

ÀREA ESPORTIVA

sailing@cnelbalis.com


ESCOLA DE VELA

vela@cnelbalis.com


RESTAURANT CLUB NÀUTIC EL BALÍS

Tel 93 792 75 25


CONTACTE SERVEIS RESTAURACIÓ