CN El Balís > Esport > “Vértigo Dos”, plata a l’Interclubs

“Vértigo Dos”, plata a l’Interclubs

Ahir va finalitzar en aigües de Barcelona la XXXIX edició del Campionat Interclubs-Trofeu Jordi Vives després de dos caps de setmana de competició.

Tot i que al llarg de les 4 jornades els regatistes s’han trobat unes dures condicions de vent, ahir les tripulacions van navegar amb un vent de 5-6 nusos d’intensitat i força rolon, que va obligar al Comitè de Regates a modificar el recorregut del 110 al 160 i a escurçar-lo de 5.7 a 5.2 milles.

Els de El Balís, ubicats principalment en el grup ORC2, van tenir resultats variats, entre els que cal destacar la 2a posició del Vértigo Dos, d’Antonio Guasch, anant de menys a més al llarg del campionat. Dimna, de Guillermo Díaz, va ser 5è en la classificació general, a 4 punts del tercer. Blue Marlin Tercero, de Diego Cascales, va ser 6è i Hydra, d’Oscar Chaves, 9è ja que no va poder finalitzar la 4a i la 5a prova i va obtenir un OCS.

En el grup ORC3 va participar Nairam II de Victor Soler, que va finalitzar en tercera posició.