CN El Balís > Esport > Trofeu Vents del Sud

Trofeu Vents del Sud

Els Windsurf han tingut bons resultats a l’Hospitalet-Vandellós, en l’última regata classificatòria del 2012, ha estat un bon campionat per tothom en general.

En la categoria sub-15 el Ferran Cornudella va aconseguir la primera posició seguit pel Daniel Cortés.

L’Oscar Garcia es va quedar a només 3 punts del podi, seguit de la Itziar Bueno (2a posició en fèmines). Per acabar tenim a la Patty Ferrer-Dalmau en 1a posició de la categoria iniciació.

L’Àlex de Cortada, el seu entrenador, ha decalrat que està “content sobretot per la gent que l’any passat estava bastant fluixa (Itziar i Dani sobretot) a les regates i que poc a poc es va notant la millora. També va ajudar que fes poc vent, com al Balís…”
Trofeu Vents del Sud Els Windsurf han tingut bons resultats a l’Hospitalet-Vandellós, en l’última regata classificatòria del 2012, ha estat un bon campionat per tothom en general. En la categoria sub-15 el Ferran Cornudella va aconseguir la primera posició seguit pel Daniel Cortés. L’Oscar Garcia es va quedar a només 3 punts del podi, seguit de la Itziar Bueno (2a posició en fèmines). Per acabar tenim a la Patty Ferrer-dalmau en 1a posició de la categoria iniciació. L’Àlex de Cortada, el seu entrenador, ha decalrat que està “content sobretot per la gent que l’any passat estava bastant fluixa (Itziar i Dani sobretot) a les regates i que poc a poc es va notant la millora. També va ajudar que fes poc vent, com al Balís…”