CN El Balís > Vela > Tripulacions de El Balís en el Campionat d’Europa juvenils

Tripulacions de El Balís en el Campionat d’Europa juvenils

Diumenge 13 es donava per finalitzat el campionat d’Europa juvenils en les classes 420 i 470 disputat al Lago di Garda. Amb una participació de 109 embarcacions a la classe Open i 42 equips en sub-17, les tripulacions del Balís, David i Alex Charles (470) i Edu Ferrer i Carlos de Maqua (420) han participat en el campionat en les seves respectives classes.

La tripulació formada pels germans Charles van completar la competició finalitzant en desena posició després d’uns dies de regates inestables, en anul·lar una prova per tempesta, encara que amb bons parcials a meitat de competició.

El tàndem Ferrer / de Maqua van aconseguir un 25è lloc (29avos absoluts) a l’Europeu juvenil 2017, encara que van fer excel·lents parcials enmig de la competició aconseguint un 2n i un 11º, situant-se entre els 20 millors en una flota molt atapeïda en punts.

Després d’aquests dies de regata, ara els toca preparar-se per a la propera temporada i el Mundial de la classe 420 que serà al desembre a Austràlia.