CN El Balís > Escola > Triplet femení d’El Balís al podi de la Copa Espanya d’Europe

Triplet femení d’El Balís al podi de la Copa Espanya d’Europe

Grans resultats dels regatistes d’El Balís a la Copa d’Espanya 2020 de la classe Europe que es va celebrar del 5 al 8 de desembre a les instal·lacions de la Base Nàutica del Club Nàutic El Masnou.

Mónica Veenhoven es va proclamar 3a fèmina i campiona fèmina Sots 20. Així mateix, Nora Lasurt i Helena Pruñonosa també van pujar al podi, en segona i tercera posició, respectivament, en la categoria fèmina Sots 20.

En la primera jornada, disputada el diumenge 6, els 60 regatistes, que representaven els 12 clubs participants, van patir un vent canviant i inestable d’entre 7 i 15 nusos, mentre que la segona jornada es va disputar amb un vent d’oest constant d’entre 10 i 14 nusos, que va propiciar unes regates molt ràpides.

Finalment en la darrera jornada de competició es van dur a terme les 3 proves previstes tot i haver de cancel·lar temporalment la segona prova per una baixada de vent.