CN El Balís > Vela > Primera prova de la World Cup Series

Primera prova de la World Cup Series

Els regatistes de l’equip preolímpic d’El Balís de les classes 470F i 49er han participat a la World Cup Series, aquest cop a Miami, aconseguint competir els tres a la Medal Race de l’última jornada.

Carlos Robles, en 49er, va realitzar una excel·lent Medal, finalitzant 3er i classificant-se en 8è lloc absolut de la classe.

El tàndem Cornudella – López, per la seva banda, en una medal amb vents forts, van finalitzar 9es i van ocupar la desena posició de la general a la classe 470F. A la medal race de la classe van participar dues tripulacions espanyoles, entre elles les nostres regatistes, totes dues sense opcions a podi.

La World Cup Series Miami ha estat la primera prova de vela olímpica de la temporada 2018 en què el focus d’atenció de la flota internacional està posat en el Campionat del Món d’Aarhus, que es disputarà aquest estiu i en què estaran en joc les primeres places de país per Tòquio 2020.