CN El Balís > Vela > Port d’Aro acull el N2 de Vela lleugera

Port d’Aro acull el N2 de Vela lleugera

Aquets cap de setmana el Club Nàutic Portd’Aro ha acollit les flotes d’Optimist, 420 i Europe en una regata puntuable pel rànquing català.

Dissabte les flotes van poder celebrar dues proves amb vents mitjos i diumenge, amb l’entrada d’una forta tramuntana, les tripulacions es van quedar a terra després de certificar que la intensitat del vent no permetia la pràctica de l’esport.

A la classe 420 Franc Brú i Nil López van ser els tercers classificats, a tan sols un punt dels segons. Els germans Daniel i Oscar Vidal van finalitzar 5ns i Alex Brú i Andreu Pujol, 6ns.

Els Europes van competir amb una àmplia flota, en la que el millor classificat de El Balís va ser en Marc Arrufat, 5è de la general.

A la classe Optimist es van viure moments de gran tensió, ja que aquesta era la última regata per conformar l’equip que competirà a la Copa d’Espanya de la classe. Els de El Balís van aconseguir 4 podis:
Sebastian Riquelme, 4t de la general, va ser 3r classificat de la classe B
Iset Segura va ser 5a de la general i 2a classificada de la classe A
Pau Llibre va aconseguir la 3a posició de la classe C, i 33 a la classificació general.
Al grup 2, la Mar Garcia va guanyar la segona plaça de la classe C i va ser 9a a la classificació general.

La Magda ens ha destacat “el buen rendimiento en top 20 de Mariona Rahola (9a), Eli Rahola (13a), Nora Lasurt (14a) y Mónica Veenhoven (17a).”