CN El Balís > Esport > Podi d’El Balís a la Copa d’Espanya de 470 i Campionat Ibèric de 420

Podi d’El Balís a la Copa d’Espanya de 470 i Campionat Ibèric de 420

Del 8 a l’11 d’octubre s’ha celebrat als voltants del Centre Galego de Vela (Vilagarcía de Arousa) la Setmana Olímpica de Galícia, II Trofeu Centre Galego de Vela. En aquesta competició s’ha celebrat la Copa d’Espanya de 470 i el Campionat Ibèric de la classe 420.

En ambdues competicions ha participat regatistes de la flota d’El Balís.

El local Nacho Dávila al costat de Marta Cardona (CN Arenal) van aconseguir el bronze a la Copa d’Espanya de 470. Així com Monica Veenhoven i Nico Borràs van finalitzar 5ns i Marc Arrufat i Daniela Borràs, 6ns.
Així mateix, Pau Llibre i Alberto Marsans es van proclamar vencedors del Campionat Ibèric de la classe 420 a un punt de diferència dels segons i a set dels tercers. Gonzalo Ferrando i Tristán Marsans van acabar 5ns.

La regata ha estat organitzada per la Reial Federació Gallega de Vela per delegació de la Federació Espanyola de Vela.