CN El Balís > Vela > Natalia De Francisco, al Campionat del Món de Techno 293

Natalia De Francisco, al Campionat del Món de Techno 293

Del 21 al 28 d’octubre ha tingut lloc el Campionat del Món de Techno 293 al Club Nàutic Salou amb la participació de 355 joves windsurfistes, de categoria infantil i juvenil, vinguts de 30 països d’arreu del món.

La competició ha reunit un total de 1.500 assistents d’arreu del món que han gaudit d’una setmana solejada però amb un vent molt suau fins als últims dos dies de competició.

Natalia De Francisco ha estat representat els colors del Club i ha demostrat tota tècnica treballada durant l’any a la seva primera experiència en un esdeveniment internacional juntament amb Jordi Crespo, el seu entrenador, i Marc Barrachina, regatista del grup i que va voler donar suport a la seva companya de flota.

Els primers dies de competició la intensitat del vent va ser molt suau i a estones insuficient per a cursar algunes de les proves previstes però, finalment, els dos últims dies de competició el vent va fer acte de presència i es van disputar les proves amb total normalitat. Els participants van demostrar el seu alt nivell al camp de regates i es van crear sinergies i vincles de gran vàlua.

Recordar també, que Natalia de Francisco ha estat la primera classificada de la categoria Techno 293 sub15 en el VI ULTRA TRAIL DEL MESTRAL CNHV.