CN El Balís > Escola > Monica Veenhoven, campiona d’Europa de la classe Europe juvenil

Monica Veenhoven, campiona d’Europa de la classe Europe juvenil

La regatista del Club, Mònica Veenhoven, de 17 anys, s’ha proclamació aquest cap de setmana, 20 de juliol, campiona d’Europa Juvenil de la classe Europe en el Campionat disputada a Faaborg (Dinamarca) amb la participació de 44 regatistes de deu nacions.

Dues regatistes también del Balís van finalitzar en el Top10: Nora Lasurt es classifica tercera en la categoria Sub18, i Helena Pruñonosa, va ser desena.

La competició es desenvolupa en el llarg de cinc jornades i es van disputar un total de 9 mànigues. Mònica Veenhoven, campiona d’Espanya Sub-18, lidera la classificació femenina des del primer dia i va aconseguir la victòria amb un avantatge de tretze punts sobre la danesa Casa-Louise Harboe, segona classificada.

En categoria masculina, Joan Freixa es classifica catorzè i Marc Arrufat termini en divuitena posició.