CN El Balís > Vela > Menut i Blue Marlin III vencedors de la Lliga Primavera grup Club i 1-3, respectivament

Aquest diumenge 29 de maig va finalitzar la Lliga Primavera després d’haver realitzat 6 proves durant la temporada amb un total de 20 participants. El vent, que va acompanyar en la majoria d’elles, va permetre als creueristes disputar tan recorreguts barlovent-sotavent com triangles equilàters.

Dins del Grup Club, de ràting estimat, la classificació final va demostrar el bon rendiment dels creueristes del CN El Balís. Pere Coll es va emportar la victòria dominant amb autoritat l’embarcació Menut per davant de Randemar de Joan Flotats que va pujar al tercer esglaó del podi. Cal destacar la bona regata de Vladimir Padrós (kiwi IV) i de José Luis Perales (Irene II), 4rt i 6è, respectivament, a la classificació final. Pel que fa als Grups 1-3, el Blue Marlin III de Diego Cascales es va proclamar vencedor després d’haver quedat 3er a la Lliga d’Hivern, seguint-lo en tercer lloc Joan Albert Lagarda, de l’embarcació MACH.