CN El Balís > Vela > Max Urquizu ha participat en el Campionat del Món de Làser 4.7

Max Urquizu ha participat en el Campionat del Món de Làser 4.7

El Campionat del Món de Làser 4.7 han estat set dies de Campionat amb un total d’11 proves celebrades. Els tres primers dies van ser les proves classificatòries, mentre que divendres i diumenge es van realitzar les finals, on la flota es va dividir en els grups Or, Plata i Bronze. Tot i l’absència de vent el primer dia, els altres han tingut una mitjana de 20 nusos, i alguna estona de pluja, que ha fet complicada i disputada la competició.

Max Urquizu, regatista del CN El Balís, ha participat en el Mundial sumant una molt bona experiència competitiva aconseguint regatejar entre els millors en el grup Or. Tres regates difícils en la fase final i una 22ª posició en la darrera prova el situen en el lloc 52è entre 256 competidors de 36 països diferents.

La competició, que s’ha celebrat del 30 de juliol al 7 d’agost, s’ha celebrat a la ciutat alemanya de Kiel.