CN El Balís > Vela > Mariona Rahola, 3a S16 fèmina en el Campionat d’Espanya de Làser 4.7

Mariona Rahola, 3a S16 fèmina en el Campionat d’Espanya de Làser 4.7

Les difícils condicions meteorològiques han marcat el desenvolupament del Campionat d’Espanya de Làser Gran Premi Audi Tarracomòbil celebrat entre el 3 i el 8 de desembre a Club Nàutic Cambrils.

Divendres, el front de vent de Mestral va dificultar poder celebrar proves, fins al punt que després d’una llarga espera al mar, es va poder realitzar una única prova per a cada grup, permetent donar validesa al campionat.

Mariona Rahola va aconseguir pujar al tercer esglaó del podi per recollir el seu bronze en la categoria Sub16 fèmina (25a absoluta) en el Campionat d’Espanya de Làser 4.7.

El Campionat d’Espanya Gran Premi Audi Tarracomòbil ha comptat amb la participació de 187 regatistes arribats de diferents llocs del territori espanyol (un total de 11 comunitats), però també d’Europa (Suïssa, França, Itàlia) i una regatista de Tailàndia.