CN El Balís > Escola > Maria Blanco, campiona absoluta del G2 al Campionat de Catalunya d’Optimist

Maria Blanco, campiona absoluta del G2 al Campionat de Catalunya d’Optimist

Aquest cap de setmana ha finalitzat al Club Nàutic Cambrils el Campionat de Catalunya d’Optimist, que va començar el cap de setmana passat on només es va poder disputar 1 prova.

Amb un total de 6 proves i 172 regatistes, 84 del G1 i 88 del G2, els resultats de la flota d’El Balís han estat molts satisfactoris.

Al Grup 1, Júlia Peña ha finalitzat 2a fèmina Sots 16 (7a absoluta) i Fer Reyes, 2n masculí Sots 13 (24 absolut).
Així mateix, del Grup 2, Maria Blanco s’ha proclamat campiona absoluta i 1a fèmina Sots 16. Joan Hazdi, va pujar al 3r esglaó del podi Sots 16 masculí i Giulia Sandri, al segon a recollir la plata de Sots 13 fèmina.

L’evolució i el progrés de l’equip és contant i estem molt contents de com regatistes i entrenadors estan treballant per aconseguir un molt bon palmarès de la flota.

El Campionat de Catalunya d’Optimist ha servit per presentar també la selecció catalana d’Optimist on s’ha classificat Júlia Peña i participarà a la Copa d’Espanya de la classe que es celebrarà al CN Hondarribia del 29 d’abril al 2 de maig.