CN El Balís > Vela > L’Hydra, d’Oscar Chaves, guanya la 39a Copa del Rei Mapfre

L’Hydra, d’Oscar Chaves, guanya la 39a Copa del Rei Mapfre

Del 31 de juliol al 7 d’agost es va disputar la 39a edició de la Copa de Rei Mapfre, una regata marcada per la història de vela d’alta competició.

L’Hydra, d’Oscar Chaves del CN ​​El Balís, va finalitzar campió en la classe estrella de la regata – BMW ORC1- després del ajustat final a la badia de Palma amb l’argentí “From now on” d’Ezequiel Despontin, que va finalitzar a només un únic punt de l’Hydra.

L’última jornada de la Copa del Rei va ser excel·lent per navegar, amb vents de prop de 12 nusos i component sud-oest. El DK46 de Chaves va saber suportar la pressió. Va seguir de prop al From Now On, el seu màxim perseguidor i segon a la taula, i l’estratègia li va sortir a la perfecció. Presortida còmoda, bona navegació, correctes trabujades i, malgrat la seva sisena posició a la mànega, es va emportar el títol.

Enhorabona a el patró i tripulació de l’Hydra.