CN El Balís > Vela > L’equip d’Optimist G1, campions Catalans per equips

L’equip d’Optimist G1, campions Catalans per equips

Grup 2, subcampions Catalans d’Optimist.

Exitós cap de setmana amb els dos equips del CN El Balís a l’adjudicar-se el primer lloc del podi pel Grup 1 i el segon lloc pel Grup2.

optimist G1Un total de 80 navegants repartits en 8 equips de 5 persones per grup, han participat al campionat que s’ha allargat durant dues jornades. Dissabte el Round Robin va començar amb un llevant d’entre 4 i 5 nusos i 70 graus de direcció. A la meitat de les proves, va minvar el vent i va afegir-s’hi la pluja, fent aturar la competició quan encara quedaven 6 encontres pel Grup 1 i 1 encontre pel Grup 2. Diumenge, amb un vent d’entre 4 i 5 nusos i 130-160 graus de direcció, es va acabar el Round Robin i es van celebrar les semifinals i les finals amb tots els flights inclosos.

L’equip G1 del CN El Balís representarà a Catalunya, i al Balís, en el campionat d’Espanya per equips a Palma de Mallorca per ser els flamants campions.

Grup 1

L’equip format per Mariona Rahola, Arnau Gelpí, Iset Segura, Miquel Pérez, Nora Lasurt i Mònica Veenhoven, de suplent, han realitzat un round robin impecable al guanyar les 7 proves amb unes condicions difícils de superar contra el CN de Cambrils. Les següents proves, emocionants i molt barallades, s’han disputat contra el CN Arenys, amb qui hem aconseguit arribar a la línia de meta aconseguint així la victòria final del campionat amb un gran treball en equip.

Grup 2

A l’última jornada el CN El Balís va aconseguir la victòria de la segona i tercera prova aconseguint passar a la final contra el CN Masnou, però en aquest cap va ser el Club Nàutic rival qui es va proclamar campió, deixant a l’equip del CN El Balís subcampió de Catalunya per equips.

Equip format per: Daniela Borràs, Guim Carulla, Elisabet Comas, Lucas Garcia, Victoria Pruñonosa i Santi Costa.

Ara toca lluitar en el Campionat d’Espanya!!