CN El Balís > Vela > La flota Europa aconsegueix bons resultats al Mundial

La flota Europa aconsegueix bons resultats al Mundial

Bons resultats dels regatistes del CN ​​El Balís en el Campionat del món de la classe Europe que s’ha celebrat a la ciutat alemanya de Kühlungsborn, al Mar Bàltic. Una cita organitzada pel Segelclub Kühlungsborn E.V. i que donava començament el passat 5 d’agost i que va concloure l’11, després de 6 jornades de competició i 6 proves completades sobre 8 previstes.

Un mundial que s’ha caracteritzat per les poques proves disputades a causa de les condicions de vent, molt variables en el mar Bàltic. Prova d’això, la flota Europe es va quedar sense navegar per falta de vent a la segona jornada, de manera que aquest dia de competició es va recuperar en altres jornades. En canvi, el penúltim i últim dia de campionat el fort temporal deixava a la flota a terra.

Rafa Rabasa va finalitzar 11è i Marc Tello 16è en un difícil Mundial on es van donar cita un total de 124 regatistes. Durant les primeres jornades van aconseguir finalitzar en 6è i 7è lloc, respectivament, fet que demostra el gran nivell internacional que tenen els nostres regatistes.

Joan Freixa va finalitzar en 23º lloc amb 3 proves amb 3 parcials dins el Top10. Marc Arrufat, 50è i Carlos de Francisco, 72º en el seu primer mundial. Pel que fa a la categoria femenina, Andrea Rabasa, va finalitzar 29a.

L’any que ve el mundial se celebrarà en aigües del Balís, on lluitarem per arribar al més alt de la classificació.