CN El Balís > Vela > José M. Van der Ploeg, subcampió del Spi Ouest

José M. Van der Ploeg, subcampió del Spi Ouest

El “Gold Sailing” d’Iñigo Jaúregui i el “VSA Comunicació” de Jose Maria Van der Ploeg ocupen els primers llocs de la classe J80 en la Spi Ouest 2017.

A la regata Spi Ouest-France 2017, Jose María Van der Ploeg, ha aconseguit una molt bona posició ja que de les 11 mànigues que ha disputat, en set ocasions ho ha fet en primera posició, sent el seu pitjor resultat un 8è, que teòricament era el seu descart i feia practicant impossible que ningú li pogués arrabassar el primer lloc. L’última jornada, va ser decisiva, ja que una penalització, retirava a Van der Ploeg del primer lloc.

Mal gust de boca per al campió espanyol, que per aquesta penalització ha baixat un esglaó del podi, deixat el “Gold Sailing” d’Iñigo Jaúregui en primera posició.
Del 13 al 17 d’abril s’han donat cita en aquesta localitat d’oest francès una de la majors flotes de vaixells de regates, monotips, multicascs, IRC …, i entre ells, la flota de la classe J80 era la més nombrosa, amb 67 vaixells classificats.

Alberto Padró, Jon Larrazabal, Marcos i Oliver Herrera són els que formen tripulació amb Van der Ploeg al “VSA Comunicació”