CN El Balís > Vela > Javi Mestre i Pablo Ruiz, 8ns del món

Javi Mestre i Pablo Ruiz, 8ns del món

Del 2 al 10 de juliol es va celebrar el Campionat del Món de la classe 420 a Sanremo (Itàlia). Va ser una regata molt emocionant on els dos equips del CN ​​El Balís que competien van finalitzar en boníssimes posicions.

El tàndem format per Tatan Riquelme i Miquel Pérez va començar amb bons resultats finalitzant els tres primers dies en Top 3 però, el fort vent dels darrers dies li va fer perdre l’opció a podi aconseguint una 13a plaça.
En canvi, el duo Javi Mestre i Pablo Ruiz (RCNP) va començar el campionat amb timidesa, però va anar escalant posicions fins a finalitzar 8ens del món i per tant van entrar al TOP 10.

Així mateix, l’equip espanyol de 420 va demostrar tenir un altíssim nivell durant tot el campionat. Fins a 13 equips espanyols van finalitzar la competició en el Top 10 de les quatre categories amb classificació pròpia, sis d’ells s’han fet amb una medalla. Gràcies a aquests resultats, Espanya va ser reconeguda com la millor nació del campionat.