CN El Balís > Vela > Immillorables resultats de l’equip de 420 al Campionat de Catalunya

Immillorables resultats de l’equip de 420 al Campionat de Catalunya

Eduard Ferrer i Carlos De Maqua, regatistes del CN El Balís, són campions absoluts de Catalunya a la classe 420 i Iset Segura i Irene Hueto, també d’El Balís, aconsegueixen el Campionat de Catalunya absolut en categoria femenina.
La darrera jornada de l’International Gran Prix Vila de Blanes, també Campionat de Catalunya de classe 420, va ser decisiva per definir les posicions al Campionat després de quatre dies amb vents molt canviants, amb intensitats i direccions molt variables.

Ferrer i De Maqua es van coronar campions de Catalunya, així com es van adjudicar el Campionat de Catalunya sub 19 masculí i la tercera posició del Gran Prix de Blanes. Van completar el podi absolut els nostres regatistes, Alex Brú i Nil López, en pujar al tercer esglaó del podi.

En la categoria femenina, Iset Segura i Irene Hueto, també d’El Balís, es van endur el campionat absolut. Sigfrid Rovira amb Nacho Balaguer de València, van aconseguir la segona posició del Gran Prix sense poder optar al Campionat Català al no estar formada la tripulació per dos regatistes catalans.

A més a més, Nacho Dávila i Javi Mestre van disputar un molt bon campionat en lluitar fins a l’última prova i, així obtenir la segona posició en la categoria S-17. Així mateix, la parella formada per Max Urquizu i Ignacio Martí van quedar onzens després de competir per primera vegada junts. Els germans Cortés, amb ruptures el primer dia només començar el Campionat, van remuntar finalitzant dotzens.