CN El Balís > Vela > HYDRA, BLUE MARLIN TERCERO I NAIRAM AL PODI DE LA INTERCLUBS

HYDRA, BLUE MARLIN TERCERO I NAIRAM AL PODI DE LA INTERCLUBS

62122942interclubscnam2012-magicmarinebyintermarsailing465Després de les dues proves celebrades dissabte al RCM de Barcelona i d’una jornada final en blanc per manca de vent, el club felicita als competidors de la 37a edició del Campionat Interclubs per la seva actuació. Els de El Balís han aconseguit molt bons resultats en els grups 2 i 3 amb presència al podi.

La final de El Balís:
En el Grup 2, HYDRA, d’Oscar Chaves va signar un gran final de campionat, aconseguint dues primeres posicions a les regates de dissabte. A la classificació general ha acabat 3r, seguit per DIMNA, de Guillermo Díaz i VÉRTIGO DOS d’Antonio Guasch. CAIMAN, de Francisco López, ha estat el 7è classificat.

BLUE MARLIN TERCERO, de Diego Cascales, i NAIRAM II, de Víctor Soler, han ocupat la segona i tercera plaça del podi en el Grup 3 després d’un campionat molt regular. HORUS, de Josep Ma. Muñoz ha finalitzat 7è i BELLATRIX, de Jordi Roca, 10è.

Per clubs, el guanyador d’aquesta edició ha estat el CN Arenys de Mar, amb 47 punts, seguit pel RCN de Barcelona, amb 55 punts.

Moltes felicitats a tots els participants i fins la propera edició!

12/02/2012
DIMNA es col·loca 2n a la classificació del grup2 i NAIRAM i BLUE MARLIN TERCERO 2n i 3r respectivament del grup3.

“Diumenge 12 de febrer el Comitè ha donat senyal d’atenció puntual a les 11:25 hores davant el Club Nàutic El Balís i la flota ha cenyit cap a Barcelona amb un vent fluix que rolava dels 200 als 240º.
Els competidors han passat la balisa de control davant El Masnou i la primera arribada s’ha produït a les 15:01 hores. Una prova tranquil·la, sense incidents, a la qual ha seguit present el fred que està marcant aquesta edició del Campionat.”

A la classe 2, VÉRTIGO DOS va ser el guanyador de la travessa, invertint 3h 38 minuts; DIMNA va entraren 5a posició i CAIMAN en 7a. BELLATRIX no va poder dispoutar la prova a causa d’una averia en el motor. A la classe 3 BLUE MARLIN TERCERO va entrar en 3a posició, NAIRAM en 5a, seguit de l’HORUS.

11/02/2012
“El segon dia de competició s’ha pogut celebrar dues proves a pesar dels constants canvis de vent. El matí ha començat tranquil en aigües de Sant Andreu de Llavaneres i l’ajornament ha estat hissat fins les 13:30 quan una brisa de llevant ha permès donar sortides als tres grups. En finalitzar, mentre el vent girava a sud, el Comitè ha assenyalat una segona prova i ha hagut de replantar l’arribada per un 220º al final del dia.”

A la classe 1 CMR va entrar en la 13a posició a causa de problemes amb la maniobra. La seva arribada es va donar un cop la sortida del seu grup ja estava presa i van tornar a port. En la classe 2 DIMNA va ser el triomfador amb dues primeres posicions, HYDRA va fer dos quarts, CAIMAN un 6è i un 8è i VERTIGO DOS dues setenes posicions. A la classe 3 NAIRAM va fer un 2n i un 1r, BLUE MARLIN TERCERO dos 3rs i HORUS un 6è i un 5è.

05/02/2012
“Diumenge 5 de febrer la flota s’ha fet a mar rere un breu ajornament i ha navegat un recorregut de dos bastons i set milles. El vent canviant inicial s’ha estabilitzat al voltant de quinze nusos i ha permès fer una sortida a cadascun dels tres grups.
Sense incidents a banda d’un OCS i dos vaixells retirats, la nota dominant de la jornada ha estat un fred intens. La decisió del Comitè de cancel·lar la segona prova per la proximitat d’un xàfec ha produït una remor d’aprovació entre els participants, contents de tornar aviat a terra desprès d’un satisfactori inici de Campionat.

Els de El Balís han tingut una bona i molt ajustada actuació. En el Grup2, el millor classificat ha estat VÉRTIGO DOS (3r), seguit de l’HYDRA (4t) i DIMNA (5è). CAIMAN ha estat 8è, seguit de BELLATRIX (9è). En el Grup3, NAIRAM és el tercer classificat, BLUE MARLIN TERCERO el 5è, seguit del HORUS (6è). El nostre representant del Grup0-1, el CMR consta coma DNF. Per clubs, el Club Nàutic El Balís és tercer amb 20 punts.

Dissabte 11 seguirà la competició al Club Nàutic El Balís, esperem per al bé dels soferts participants que amb una temperatura més moderada. Us esperem dissabte a les 9.30 a la segona planta de l’edifici social per a l’esmorzar de tripulacions. Diumenge l’esmorzar serà a les 9h.