CN El Balís > Vela > Gran premi Andorra

Gran premi Andorra

2811145418andorraCelebrat al Masnou aquest cap de setmana, el GP Andorra va acollir a 34 esportistes de El Balís en les classe Optimist, laser Radial, Laser Standard i 29er.

Laser Radial:
Marcelo Penna, 4t classificat a dos punts del podi. Paula Alonso va finalitzar 7a i Minerva Güell 13a. En Jordi Capella, el seu entrenador, destaca que en aquesta regata s’han vist els resultats del treball previ al campionat de Catalunya, en el que hi va haver un altíssim nivell.

Laser Standard:
Representats per Ricard Llonch i Jordi Carbonell, els nostres màsters van finalitzar en la 12a i 14a posició respectivament.

29er
Carlos Robles i Florian Trittel van classificar-se 2ns, empatats a punts amb els primers. En 4a posició hi trobem a la tripulació Johanna Sommarlund – Marcus Anemark, que estaran amb la nostra flota les properes setmanes. Patricia Coro i Cristina Rodés (CNS-CNEB) van finalitzar 6es, Pablo de Cortada i Marc Chapón ho van fer en la 8a posició, Julius Trittel i Juan Gómez en la 9a i Meritxell Cornudella i Frank Trittel en 12a.

Classe Optimist
Hi va haver podi per a Laura Calviño, 3a classificada de la categoria A, Arnau Gelpí com a primer classificat del grup 2 i Marc Tello com a primer classificat del grup 2, categoria B.

Alexandre Boquet es va classificar 9è, Albert Gelpí 22è, Alex Brú 23è, Flàvia Robles 36a, Francesc Molné 52è, Diana de Soler 63a, Eduard Boneta 64è, Gregorio Perà 68è, Mariona Rahola 75a, Elisenda Rahola 77a, Marc Barrachina 90è i Pablo Gómez 107è.