CN El Balís > Noticies > Florian Trittel – Medalla de Bronze al Mundial 49er #roadtoparis2024

Florian Trittel – Medalla de Bronze al Mundial 49er #roadtoparis2024

Botín i Trittel finalitzen el Mundial amb medalla de bronze en 49er després de la Medal Race, única regata celebrada, i Espanya segella les places de país en iQFOiL Masculí i Femení. Sense vent i sense regata, Echegoyen i Barceló quedaven sense opcions de millorar el seu novè en 49er FX i Gisela Pulido sense possibilitats d’una nova escalada que permetés classificar el Formula Kite Femení per a Paris 2024.

El pitjor escenari possible es va viure avui al Mundial de la Haia. Al fil de les 10:30 h les banderes d’ajornament començaven a onejar als pals del Campionat del Món de Classes Olímpiques. El vent semblava no voler avui formar parella amb el sempiterna corrent de la costa de la Haia per definir les condicions del camp de regates i deixava passar les hores sense abandonar la seva inconsistència.

Els 49er van ser els primers a sortir a l’aigua i van suportar un estoic ajornament fins que es va poder donar la sortida de l’esperada Medal Race. A Diego Botín i Florian Trittel se’ls va escapar la plata però no van baixar del podi mundial penjant-se la medalla de bronze.

Diego Botín: “Ha estat una Medal Race dura per a nosaltres, però d’aquest final de campionat vam aprendre moltes coses que ens donaran energia per arribar més forts a la temporada que ve i l’objectiu final que són els Jocs Olímpics”.

Florian Trittel: “Amb l’objectiu principal que era classificar el país, avui sortíem a la Medal volent mantenir la plata o estar al podi del nostre segon Campionat del Món junts, no cal oblidar-ho. El sabor de boca sempre és agredolç quan acabes amb un petit baixó, però vist des del costat positiu ens ha de donar molta energia per treballar aquest hivern”.