CN El Balís > Vela > Finalitza el Mundial de J80 a Sotogrande amb la participació de l’Akewuele

Finalitza el Mundial de J80 a Sotogrande amb la participació de l’Akewuele

Del 25 de juny al 2 de juliol es va celebrar el Mundial de J80 a Marina Sotogrande on una de les nostres regatistes hi participava.

mundial de j80Després d’una setmana navegant per aigües gaditanes, l’Akewuele de Silvia Ravetllat va finalitzar en una molt bona 12ª posició després de que dues proves finalitzades a mitja taula haguessin impedit mantenir posicions properes al podi en un campionat molt disputat on una errada es comptava en llocs perduts. A mitjans de setmana, l’embarcació es trobava en 4ª posició de la classificació general.

Durant l’última jornada el Comitè de Regates va haver d’esperar un parell d’hores sobre l’horari programat per poder tenir unes condicions de vent suficientment estables per donar tret de sortida a la regata que decidiria el mundial. Un mundial on el canari Rayco Tabares (Princesa Yaiza) es va emportar la victòria per tercer any consecutiu.