CN El Balís > Vela > Ferran Cornudella subcampió d’Espanya

Ferran Cornudella subcampió d’Espanya

266182349ctoesp El nostre regatista aconsegueix la medalla de plata en la classe Techno293 Sub15. Laura Calviño, Piqui Perà i Alex Brú aconsegueixen el bronze en el campionat per equips autonòmics.

Després de 5 dies de competició i moltes proves disputades, els 13 regatistes de El Balís que han participat al Campionat d’Espanya de Vela Infantil celebrat a Cambrils han recollit els seus èxits, treballat amb esforç durant tota la temporada.

Techno 293.
5 windsurfistes han participat en el Campionat. En Ferran Cornudella ha estat subcampió en la categoria sub15 amb parcials de 2-2-4-4-2-2-2-4-2-2. En Dani Cortés, que participava en la mateixa classe, ha estat 13è.

L’Oscar Garcia, a la classe sub17, va tenir un gran inici de campionat i tot i que va tenir alguna punxada en les jornades centrals del campionat el resultat és positiu, ja que ha finalitzat en la 13 posició. L’Itziar Bueno ha estat 19a i ha fet un gran esforç, aconseguint entrar en 10 de les 12 proves celebrades. La Paula Soler no ha pogut competir degut a una lesió al bessó que es va fer durant el Campionat de Catalunya.

Optimist
Laura Calviño, Piqui Perà i Alex Brú van representar a Catalunya en el Campionat per equips autonòmics i van acoseguir la 3a plaça del podi, deprés de Canàries i Balears.

Piqui Perà ha estat el millor classificat de El Balís, a la 16a posició i amb grans parcials com un 2n a la 8a prova. El segueix Laura Calviño, en 17a posició que va acabar el campionat amb un primeràs a la última prova.
35è – Albert Gelpí
56è – Francesc Molné
58è – Alex Brú
59è – Alexandre Boquet
62a – Flavia Robles

Laser 4.7
Tania Bonilla va ser la representant de El Balís amb la modalitat infantil de Laser i tot i que els nombrosos fora de línia la van fer baixar en les classificacions finals, va tenir bones actuacions, com un 10è a la 9a prova.

Moltes felicitats a tots els esportistes, sou el futur de la vela juvenil del club i us espera un viatge ple d’èxits!