CN El Balís > Esport > El femení de Rem, subcampió de la Lliga Catalana de Llagut 2019

El femení de Rem, subcampió de la Lliga Catalana de Llagut 2019

L’equip femení veterà de Rem tenia l’oportunitat el diumenge 4 d’agost d’aconseguir fer podi de la Lliga Catalana de Llagut i no la va desaprofitar, tot i la gran dificultat i competència dels altres equips.

Les noies arribaven a Deltebre amb moltes ganes.

L’embarcació d’El Balís, sota la direcció de l’entrenador Pau Morillas, va fer una gran cursa en aquesta última regata al quedar segones a la crono, fet que les va permetre passar a la Final A.

Un cop a la regata, l’equip també va finalitzar segon, emportant-se, definitivament, la plata de la categoria veterà femení de la XVII lliga catalana de llagut català.

El podi final és el següent:

1. Cambrils amb 120 punts

2. CN El Balís amb 105 punts

3. Xons Empuriabrava amb 104 punts

La propera convocatòria és al Campionat de Catalunya de Llagut a Sant Jaume d’Enveja el 31 d’agost i 1 de setembre.