CN El Balís > Vela > El Bribón VII i l’Es Tes Unno dominen en ORC i RI al finalitzar el primer cap de setmana del Campionat Interclubs Trofeu Jordi Vives

• El campionat viu la segona jornada de competició amb la travessa entre el RCN Barcelona i el CN El Balís, de Sant Andreu de Llavaneres
• Un total de 56 iots de creuer lluiten per fer-se amb el preuat trofeu, en la seva 43a edició

El Bribón VII, de Juan Antonio Alarcón (CV Mataró), en ORC, i l’Es Tes Unno, de Francisco Soldevila (RCN Barcelona), en RI, encapçalen provisionalment la classificació general de la 43a edició del Campionat Interclubs Trofeu Jordi Vives, després de completar una prova, celebrada el passat diumenge.

Dissabte, en l’inici del Campionat Interclubs, no es van poder realitzar les proves previstes tant per ORC – RI Challenge, com per Performance a causa de les males condicions de vent. La classe Solitari i A2 va ser l’única que va realitzar la prova programada, en aigües del Reial Club Marítim de Barcelona. El Biralau, patronejat per Vincent Gonnord (CV Mataró), ocupa el lideratge provisional, després de dues proves disputades.

Ja diumenge, un total de 56 iots de creuer van prendre part en la travessa entre el Reial Club Nàutic de Barcelona i el Club Nàutic El Balís, de Sant Andreu de Llavaneres, amb un vent d’entre 6 i 20 nusos al llarg de la regata.

Per categories, l’Es Tes Unno, de Francisco Soldevila (RCN Barcelona) va imposar-se en ORC 0-1 i també en RI 0-1. Al seu torn, el Bribón VII va fer-ho en ORC 2-3 i el Papageno, dirigit per Luis Masriera (RCM Barcelona), en ORC 4, mentre que el Varano del Desierto, de Santiago Twose (CN d’Arenys de Mar) va acabar en primera posició en RI 2-3.

La pròxima cita, el 24 de febrer
La següent jornada del Campionat Interclubs Trofeu Jordi Vives tindrà lloc el proper 24 de febrer, amb la travessia que unirà el CN El Balís amb el CN Premià. Per la seva banda, el dia 25 les tripulacions faran el recorregut entre Premià i el CN d’Arenys de Mar, escenari que tancarà la competició el 10 de març i on es decidirà el títol d’una de les proves amb major recorregut del calendari català de regates.