CN El Balís > Esport > El Balís participa a la Interclubs 2022

El Balís participa a la Interclubs 2022

LA NOSTRA FLOTA DE CREUERS PARTICIPA AL XLV CAMPIONAT INTERCLUBS, TROFEU JORDI VIVES

4 embarcacions del CNEB han participat al CAMPIONAT INTERCLUBS celebrant entre aigües de Barcelona i Arenys; L’HYDRA de l’Òscar Chaves, l’ASTERIX de’n Guillermo Díaz Pitarch, l’ARAL d’en Ferran Teva i el BLUE STAR V de l’Alfredo Saenger.

El trofeu ha consistit en la celebració de dues proves costaneres, dissabte es va fer Barcelona-Arenys amb vent de componen est de molt baixa intensitat que va fer que moltes embarcacions s’acabessin retirant o entrant fora del temps límit ja ben entrada la nit.

Diumenge es va fer la prova CN El Balís-Barcelona amb component sud, més constant i tot i donar sortida més tard de la hora prevista per manca de vent i que va permetre que gairebé totes les embarcacions finalitzessin la prova.

Finalment, cal destacar el segon lloc de l’HYDRA a la clase ORC A2 darrere del DUENDE 50 de la Inés Rodríguez, amb dues segones posicions i 6è classificat de la General.

Amb aquesta regata s’ha donat el tret de sortida a la temporada oficial 2022 per a la flota de creuers a la costa central.

El proper cap de setmana del 26 i 27 de febrer hi ha el Trofeu Vila de Blanes, puntuable pel Campionat de Catalunya de Tripulació i pel Circuit de regates costaneres del la FCV.