CN El Balís > Vela > Edu Ferrer i Carlos de Maqua, campions juvenils d’Espanya de 420

Edu Ferrer i Carlos de Maqua, campions juvenils d’Espanya de 420

El passat diumenge 15 d’abril va finalitzar el Campionat d’Espanya de la classe 420, que va tenir lloc al RCN de Vigo dels dies 9 al 15 d’abril. Edu Ferrer i Carlos de Maqua, Campions d’Espanya de 420 Juvenil.

Amb més de 86 tripulacions vingudes de tot el territori i una nombrosa participació, l’equip català composat per 14 embarcacions va finalitzar el campionat amb uns molts bons resultats.
Els regatistes d’El Balís, Edu Ferrer i Carlos de Maqua, van realitzar una actuació sensacional en el campionat aconseguint l’or en la categoria juvenil. Es proclamaven Campions d’Espanya juvenil sub19 i aconseguien la 5º posició a la General.

Iset Segura i Elisenda Rahola, 75º posició

A més, paral·lelament ha tingut lloc el Campionat d’Espanya per autonomies. Catalunya ha quedat en quarta posició, per darrera de Balears, Galicia i Canàries, ja que per la falta de vent no van poder realitzar-se les semifinals i finals.

Un cop finalitzat el Campionat s’han confeccionat els equips nacionals i de classe que representaran a Espanya en les cites internacionals de l’any actual. Els representants d’El Balís són: