CN El Balís > Vela > Disputat el Trofeu de Vela Conde de Godó

Disputat el Trofeu de Vela Conde de Godó

Fins a 60 embarcacions de 10 països s’han donat cita aquest cap de setmana a Barcelona per disputar el Trofeu de Vela Conde de Godó. Dues categories, els ORC i els J80, han lluitat durant tota la competició per fer-se amb els millors resultats.

trofeu vela conde godoEn ORC, Vertigo Dos d’Antonio Guasch ha quedat 10è en la classificació final després de que durant la primera jornada s’arribés als 14 nusos d’intensitat amb vent del S-SO.

En categoria J80 s’han disputat el trofeu 14 embarcacions, entre elles quatre del CN El Balís. El Nautica Watches de José María Van De Ploeg i l’Akewuele de Carlos Martínez van aconseguir podi.

Durant la primera jornada es van completar tres mànigues, el dissabte, no obstant, es van haver de suspendre les regates per falta de vent, que va caure fins als 2 nusos. Després de cinc hores d’espera a l’aigua, el Comitè va anul·lar la jornada ja que la intensitat màxima del vent no va superar durant tot el dia els 4,5 nusos. Diumenge, però, es va recuperar la competició, celebrant cada grup fins a tres mànigues.

El Nautica Watches va aconseguir la segona posició en la classificació del Trofeu després d’haver aconseguit el divendres uns parcials d’1-2-4 que el deixaven en molt bona posició. L’Akewuele va aconseguir el bronze del Trofeu al sumar entre les 6 proves un total de 14 punts. La novena posició de la classificació general va ser per l’embarcació Ninoco de Lucas Llobet, seguint-lo la Bufa d’Oriol Cornudella.

Un any més, tenim molt bons resultats del CN El Balís! Felicitats!