CN El Balís > Esport > Dimna i Blue Marlin Tercero, podi de la Interclubs.

Dimna i Blue Marlin Tercero, podi de la Interclubs.

S’han classificat 3r del G2 i 2n del G3 respectivament després d’un brillant final de campionat. El Balís aconsegueix la 2a posició en la classificació per clubs.

Dissabte els nostres regatistes no van poder celebrar cap prova degut a la falta de vent. Diumenge es van celebrar dues proves per a cada grup de competició. En el grup 2 Dimna va fer grans resultats, amb un 2n i un 1r; Hydra i Cometa A Dos van tenir resultats en la part mitja de la classificació am 6-5 i 5-6 respectivament. Caiman va finalitzar 9è en les dues proves.

En el grup 3, Blue Marlin Tercero va ser molt regular encapçalant les proves del dia, amb dos 2ns classificats. Nairam II, per la seva banda, va tenir més fortuna en la primera prova, amb un 4t, que en la segona, que va finalitzar 6è.

Enguany, el RC Nàutic de Barcelona ha estat el guanyador per clubs, guardonat amb el  Trofeu Jordi Vives, en memòria del creador de la regata. Durant l’acte de repartiment de premis Cometa A Dos va rebre el seu trofeu per la primera posició aconseguida en la travessa Barcelona – Balís.

Felicitats als 6 creuers participants pel treball d’equip i pels resultats obtinguts!!!

———————————————————————-
El Balís 2n a la Interclubs
11-02-2013
Després de la 3a i la 4a prova, Hydra i Blue Marlin Tercero es situen en el segon lloc de la classificació general del seu grup, i El Balís és ara 2n a la classificació per clubs amb 16 punts.

Els creuers de El Balís han fet una gran actuació aquest cap de setmana en les proves celebrades de la XXXVIII Edició del Campionat Interclubs. Dissabte, Dimna (Guillermo Díaz) i Blue Marlin Tercero (Diego Cascales) van finalitzar primer del Grup 2 i del Grup 3 respectivament a la prova realitzada en aigües de Barcelona. Hydra (Oscar Chaves) va fer un gran paper finalitzant 3r del Grup 2.

Diumenge la regata consistia en una travessa entre Barcelona i el Maresme, amb final davant del Club Nàutic El Balís, on les embarcacions participants passaran la setmana amarrats. Cometa A Dos (Xavier Rocas) va ser el 1r classificat del Grup 2 tan en temps compensat com en temps real, completant el recorregut amb 3h i 1 minut. Blue Marlin Tercero va fer entrada tres segons després del Cometa A Dos, la qual cosa l’hi va valer la 2a posició del Grup 3.

Dissabte que ve la Interclubs fa parada a El Balís, on dissabte es celebraran les proves previstes. La jornada començarà amb un esmorzar de regatistes a la 2a planta de l’edifici social, a partir de les 9:30. Diumenge les proves es celebraran al CN Arenys de Mar, on finalitzarà el campionat amb el lliurament de trofeus després de les proves del dia.

XXXVIII Campionat Interclubsç
04/02/2012

Els de El Balís comencen el campionat amb posicions regulars en aigües de Barcelona. Nairam II és el millor classificat, 2n de la General del grup RI3.

Diumenge 3 de Febrer es van disputar les dues primeres proves del XXXVIII Campionat Interclubs Zona Centre, organitzat pels Clubs Nàutics d’Arenys de Mar, El Balís, RCN i RCM de Barcelona. La regata compta amb la participació de 32 embarcacions inscrites, entre les que n’hi ha 6 representant El Balís, 4 al Grup2: Caiman, Cometa A Dos, Dimna i Hydra; i 2 al Grup 3: Blue Marlin Tercero i Nairam II.

Després de la primera jornada de proves, Nairam IIVíctor de Soler– és el millor classificat del seu grup, 2n després de fer un 3r i un 2n en les proves d’ahir. Blue Marlin TerceroDiego Cascales– és 6è amb un DNC i un 6è lloc.

En el Grup 2, els de El Balís ocupen de la 4a a la 7a posició, encapçalant el rànquing l’embarcació HydraOscar Chaves– amb dos tercers classificats, seguit per CaimanFrancisco López-, DimnaGuillermo Díaz– i Cometa A DosXavier Rocas-.

Dissabte que ve la flota farà les proves programades al RC Marítim de Barcelona i diumenge 10 la competició consistirà en la travessia Barcelona–El Balís. Molta sort a tots els participants!