CN El Balís > Vela > Cornudella – López, 5es del món en 470

Cornudella – López, 5es del món en 470

La regata final del Campionat del Món de 470 que es va celebrar a Tessalònica, Grècia, va finalitzar aquest passat 14 de juliol amb regatistes del Balís en Top5.

Cornudella i López van navegar durant l’última jornada amb l’objectiu de mantenir la cinquena plaça al no tenir possibilitats de pujar cap esglaó en la classificació. La tripulació del Balís va creuar la línia d’arribada en quarta posició i la seva patrona es va mostrar contenta: “Avui la medal ha estat molt bonica, fins a l’últim través hem lluitat per entrar entre les primeres”. Per la Bàrbara,  ha estat un “campionat intens” afegint un balanç general positiu: “hem vist una millora important en tema de posicionament i control de flota, que és el que hem entrenat en aquestes últimes setmanes i a més hem quedat cinquenes, estem molt felices “.

En 470 masculí han participat els germans Charles finalitzant divendres al no aconseguir plaça per disputar la medal race d’avui acabant en 53a posició.