CN El Balís > Esport > Cometa A Dos 1r a la Columbretes

Cometa A Dos 1r a la Columbretes

Xavier Rocas, patró del Cometa A Dos, ha aconseguit una nova victòria en regates d’altura A Dos. Aquesta vegada, a la regata Columbretes ha aconseguit la primera posició en temps real i també 1r en la categoria A Dos. Felicitats Xavier!!

Font CN Vilanova: “Aquest darrer cap de setmana 31 de maig i de juny s’ha disputat la regata del circuit Campionat de Catalunya de Creuers d’altura, organitzada pel CLUB NÀUTIC VILANOVA i la Federació Catalana de Vela. El recorregut com cada any va ser anar i tornar des del Port de Vilanova i la Geltrú fins la Plataforma Casablanca situada davant del Delta de l’Ebre a unes 25 milles de la costa. La prova va ser molt lenta, trigant el primer més de 15 hores en recórrer les 69 milles, atès del poc vent que va bufar durant la prova. La participació va ser considerable, van participar un total de 40 embarcacions (25 del CNV), 18 a la prova de altura i 22 a la no puntuable costanera fins a Garraf.”