CN El Balís > Vela > Campionat de Catalunya de Creuers ORC- IV Trofeu Sailing Meeting

Campionat de Catalunya de Creuers ORC- IV Trofeu Sailing Meeting

Aquest cap de setmana es va gaudir a Port Ginesta de la Sailing Meeting 2017 on l’ambient nàutic va estar present en tot moment.

Tanmateix, durant el cap de setmana també va tenir lloc el Campionat de Catalunya de Creuers ORC – IV Trofeu Sailing Meeting, patrocinat per Fujifilm, Pantaenius i ADP, que va reunir enguany 30 embarcacions participants.

Les condicions meteorològiques durant la regata van ser excepcionals, permetent d’aquesta manera gaudir al màxim als nostres regatistes. Dissabte es van celebrar les tres primeres proves, i al vespre el sopar de regatistes. L’endemà va tenir lloc la quarta prova i finalment l’entrega de premis. Durant l’última jornada va assistir Dídac Costa, on va explicar a tots els assistents la seva trajectòria i experiència a la Vendée Globe, la volta al món en solitari.

Vertigo Dos d’Antoni Guasch va ser el vencedor de la regata per a la categoria ORC 2. L’Hydra, d’Oscar Chaves, va aconseguir una 6a posició per a la categoria ORC 0-1.