CN El Balís > Vela > Brillo dels Màsters a Calella

Brillo dels Màsters a Calella

114162727ccvcalellaOriol Cornudella, campió de l’Euro Laser Màsters Cup del CV Calella en la classe Radial. Xavier Boluda 2n. Ricard Llonch 16è. Sílvia Ravetllat 24a i David Cornudella 34è.

La regata internacional que el Club Vela Calella organitza cada any per a la categoria Màster (+35 anys) de la classe Làser, ha acollit, un any més, a l’equip de màsters del CN El Balís.

Aquest any, els nostres regatistes han brillat més que mai, aconseguint les dues primeres places del podi de la classificació Radial: Oriol Cornudella essent el primer classificat i Xavier Boluda el segon (i primer en la categoria Apprentice) i a més també la victòria en categoria femenina de la mà de Sílvia Ravetllat.

Moltes felicitats a tots!!!!

Calella de Palafrugell, 10 abril 2011 .- En l’última jornada de l’Euro Laser Masters Cup 2011-V Trofeu Calella de Palafrugell no s’ha pogut disputar cap prova. Una feble Tramuntana ha bufat per la costa de Girona i quan ha aparegut el Garbí a migdia ha neutralitzat el fluix vent de Nord, quedant en calma la badia de Calella de Palafrugell
Davant d’aquesta eventualitat, el V Trofeu Calella de Palafrugell ha proclamant campions absoluts de la prova, en la classe Laser Radial el català Oriol Cornudella, i l’holandès Cesar Sierhuis vencedor en la classe Laser Standard. Tots dos estan enquadrats en la categoria de Màsters. Ells han dominat la prova des de la primera jornada, en què es van col•locar líders, sobretot en la segona jornada, diputada dissabte, i que van defensar els seus llocs de privilegi.
Classe Radial
Oriol Cornudella va tenir els seus més immediats perseguidors, el seu company de club Xavier Boluda, enquadrat en la categoria Apprentice i el britànic Great Grand Master Ian Rawet, però va saber estar per davant d’ells en totes les proves, excepte en la primera, en què va ser superat per en Boluda.
El podi en aquesta classe ha quedat configurat amb aquests tres regatistes. Darrera d’ells, cal ressenyar als Apprentice italians Luigi Santocanale i Doci Marco i al Great Grand Master, l’holandès Henk Wittenberg, que han quedat quart, sisè i cinquè respectivament de la classificació general.
Entre els espanyols que han destacat en aquesta categoria, informar de l’excel•lent posició del Màster menorquí René Velázquez, que ha quedat vuitè en la general de Radial i ha estat el subcampió en la categoria Masters, l’Apprentice alacantí Dario Quesada, que ha quedat desè de la general i quart en la seva categoria, seguit del també Apprentice, el bilbaí Enrique Arriola.
Destacar també l’emoció que es va viure a la regata on navegaven els Great Grand Màsters, on el francès Pierre Rocher va ser el vencedor, quedant tretzè a la classificació general de Laser Radial. Darrere seu van quedar els també francesos Louis Marçon, segon a Great Grand Maser i Patrick Diebolt. També en aquesta categoria navegava el president de la ILCA (Associació de la Classe Internacional Laser), el suís Heini Wellman, que ha quedat cinquè, i Pere Jimenez-Meifren, el més veterà de tota la competició, que va quedar setè en la categoria.
Com a nota d’interès ressenyar que en la classe Radial, categoria Màster, el navegant oceànic Bruno García, ha quedat en 15 posició de la general, després de superar els mals resultats de la seva primera jornada i realitzar una segona part del trofeu més d’acord al seu estil de navegació i també a Josep Ferrés, que ha quedat dotzè.
Femení
A la categoria femenina cal destacar la victòria de Silvia Ravetllat, seguida per la regatista de Tahití, Isabelle Barbeau. La tercera plaça ha estat per la francesa Germaine Larroque.